Погрожував відправити сина у “гарячу точку”: одесит, видаючи себе за військового, виманив у матері призовника кругленьку суму

0 коментарів 16038 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одесит, познайомившись зі співмістянкою і дізнавшись, що у неї є молодий син, під виглядом військовослужбовця почав вимагати у неї гроші, пригрозивши в разі несплати направити хлопця на проходження військової служби.Очікуючи від зловмисника документи, які б звільнили сина від армії, жінка сплатила зловмиснику 8000 доларів США, а той продовжив вимагати ще. Врешті про «військовослужбовця» потерпіла повідомила правоохоронцям, і вони встановили особу правопорушника.


Як розповіли у поліції, зловмисника затримали під час отримання від потерпілої 1000 доларів США. В якості речових доказів поліцейські вилучили у нього гроші, отримані злочинним шляхом, а також мобільний телефон, велику кількість сім-карт, чорнові записи та дві одиниці зброї з набоями. Її скерували на проведення експертного дослідження.

Фігуранту повідомили про підозру у вимаганні передачі чужого майна з погрозою насильства над близькими родичами потерпілої, обмеження їх прав, свобод та законних інтересів, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нині правоохоронці помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Погрожував відправити сина у "гарячу точку": одесит, видаючи себе за військового, виманив у матері призовника кругленьку суму

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x