Оголошено про підозру підліткам, які посеред дня вирвали сумку з рук у літньої жінки в Ізмаїлі

0 коментарів 21033 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Встановлено особи підлітків, які 18 квітня, проїжджаючи повз літню жінку по вулиці Гайдара на мопеді, вирвали з її рук сумку. За вчинок хлопцям загрожує до десяти років ув’язнення – їх вже затримали поліцейські. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив очільник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара. 


Нагадаємо, зловмисники потрапили на камери відеоспостеження. Їхнє фото з місця пограбування для впізнання було розміщено Ізмаїльським відділом поліції.

Знайти і затримати товарищів не склало труднощів. Встановлено, що їм 14 та 15 років.

Наразі підліткам оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж).

В сумочці знаходилися документи, особисті речі та грошові кошти постраждалої. Своїм вчинком зловмисники завдали потерпілій  значний матеріальний збиток та емоційне потрясіння.

“За процесуального керівництва прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури вдалося у найкоротший термін встановити особи зловмисників та неповнолітнім особам обрано запобіжні заходи. У разі доведення їхньої вини у суді, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, – коментує Олександр Сара.

Поліцейські опублікували відео, на якому хлопці щиро розкаюються за скоєне та обіцяють більше так не вчиняти.

 

 

 

 

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x