Мешканець Ренійської громади постане перед судом за незаконну риболовлю

0 коментарів 21195 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До суду передано обвинувальний акт стосовно мешканця села Долинське Ренійської громади – його звинувачують у нанесенні збитку довкіллю у сумі 300 тисяч гривень шляхом риболовлі забороненими засобами на озері Кагул. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара. 


Чоловік понесе відповідальність згідно з ч. 1 ст. 249 КК України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, яке воно заподіяло істотну шкоду).

Слідством встановлено, що мешканець с. Долниське Ренійської громади прибув до ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Озеро Кагул», де із застосуванням човна, ліскових сіток «путанок» незаконно виловив понад 100 рибин, чим завдав істотної шкоди довкіллю на суму близько 300 тис. грн.

Обвинувальний акт буде розглянутий у Ренійському районному суді.

Слід зазначити, що вказаний кримінальний проступок передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

Знаряддя, якими обвинувачуваний здійснював вилов, а також усю здобич вилучено і, скоріше за все, буде конфісковано за рішенням суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x