Maersk розвиватиме на Одещині інфраструктуру для здійснення вантажних перевезень

0 коментарів 15768 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Агенція регіонального розвитку Одеської області та ТОВ «Мерск Україна ЛТД» підписали меморандум про співробітництво. Як повідомили у прес-службі Агенції, партнерство спрямоване на соціально-економічний розвиток Одеського регіону шляхом залучення інвестицій, створення сприятливих умов для діяльності інвесторів, підготовки та реалізації інвестиційних й грантових проєктів, поліпшення бізнес-клімату у сфері контейнерних перевезень усіх видів.


Як зазначається, розробка та реалізація інфраструктурних проєктів, будівництво інтермодальних коридорів та збільшення вантажообігу є дуже важливими завданнями для економіки Одеської області і всієї України. Це дозволить забезпечити ефективний транспортний зв’язок між різними регіонами як нашої країни, так і подальшу інтеграцію в транспортну систему ЄС.

“Розвиток логістики в Одеській області має велику пріоритетність для Агенції регіонального розвитку Одеської області та ТОВ “Мерск Україна ЛТД”. Партнерство між нашими організаціями дозволить покращити бізнес-клімат в регіоні та прискорити розвиток інфраструктури для здійснення вантажних перевезень”, — наголосили в Агенції.

ТОВ «Мерск Україна ЛТД» представляє інтереси світового лідера контейнерних перевезень Maersk в Україні та Молдові упродовж останніх 30 років.

На сьогодні продовжує свою діяльність в Україні та постійно покращує варіанти доставки вантажів в контейнерах для українських імпортерів та експортерів в складних умовах, що спричиненні російською агресією. Maersk — данська компанія, яка одна із перших згорнула свою діяльність в Росії та Білорусі, ще на самому початку вторгнення.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x