В жахливій автотрощі в Румунії постраждала багатодітна сім’я з Кілії – одна з доньок загинула

0 коментарів 53919 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої ночі, з 1 на 2 березня, у страшній автокатастрофі постраждала сім’я соціального педагога Кілійської школи №2 Любові Трифонової – одна з її чотирьох дітей, середня донечка Анна, загинула на місці. Ще двоє дітей та мама отримали травми різного степеню важкості. Про це повідомив голова відділу освіти Кілійської громади Сергій Мергут, закликаючи підтримати родину у такий складний момент морально і фінансово.


Відомо, що Любов з дітьми поверталася з Румунії в Україну. Трагедія трапилася за містом Бухарест.

Нажаль, середня з сестер Анна, учениця 4 класу, загинула від отриманих травм на місті пригоди. Старша донька та мама зазнали травми хребта, дворічний хлопчик був прооперований в румунській лікарні, зараз його життю нічого не загрожує, його сестра-близнючка не постраждала.

Голова освіти громади висловив щирі співчуття родині з приводу загибелі дитини та закликав небайдужих допомогти Трифоновим.

“Звертаємося до кожного, хто може допомогти, за можливістю, ПІДТРИМАТИ родину постраждалих фінансово. Лікування та відновлення на території іншої держави для родини Трифонових буде довготривалим і потребуватиме немалих фінансових витрат…..
Посилання для підтримки : 4149 6293 8893 4416
(Трифонов Сергій Олександрович – батько).
Бережіть себе й своїх близьких“, – звернувся Сергій Мергут. Також прохання допомогти сім’ї підтримав Кілійський міський голова Вячеслав Чернявський на своїй сторінці у Facebook.

Обставини трагедії розслідують поліцейські Румунії. За даними “БІ”, автівка розтрощена вщент. Наразі до сусідньої держави прибули близькі родичі сім’ї, батько повертається з рейсу.

В жахливій автотрощі в Румунії постраждала багатодітна сім'я з Кілії - одна з доньок загинула

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x