В Офісі президента обговорюють відставку голови Одеської ОВА – ЗМІ

0 коментарів 38718 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Офісі президента розглядають можливість відставки двох голів військових обласних адміністрацій – Луганської та Одеської. Мова про Сергія Гайдая та Максима Марченка. Про це РБК-Україна повідомили два співрозмовники у владі.


Так, сьогодні в Офісі президента відбулася нарада щодо поточної ситуації в регіонах. На нараді обговорювалося і кадрове питання. Однак, як відомо РБК-Україна, наразі в Кабінет міністрів не надходили проекти указів президента про звільнення Марченка та Гайдая.

У прес-службах Одеської та Луганської ОВА сказали РБК-Україна, що наразі не володіють інформацією щодо цього питання.

Зазначимо, чутки про відставку Гайдая почали з’являтися ще на початку лютого. Тоді ЗМІ повідомляли, що очільник Луганської ОВА може отримати посаду посла України в Казахстані.

Причини того, чому в Офісі президента заговорили про відставку очільників цих областей, не відомі, але зазначимо, що останнім часом з Одеською ОВА була пов’язана низка корупційних скандалів.

Нагадаємо, на початку березня співробітники СБУ затримали заступника голови Одеської ОВА Ігоря Ткачука.

А в січні за підозрою в корупції був затриманий інший заступник очільника Одеської ОВА – Олег Муратов. Йому інкримінують спробу відкупу свого друга від в’язниці.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x