Україна у Чорному морі знищила близько 20% флоту ворога – Братчук

0 коментарів 22896 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ВМС України продовжує поступово зменшувати чорноморський флот рф. Від початку війни ЗСУ знищили 18 кораблів та катерів окупантів. Про це в ефірі телемарафону заявив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає “Бессарабія INFORM”


Наші знищують катери, малі кораблі — це унікальна ситуація в історії коли ВМС України, маючи ті спроможності, що наразі є, зменшили на 15-20% величезний флот рф в Чорному морі. Я навіть дивився — в історії такого ще не було. Ми, на жаль, не можемо говорити сьогодні про фрегати, великі корвети, однак подивіться на успіхи”, — зазначив Сергій Братчук.

Також він додав, що з початку повномасштабного вторгення ситуація в Чорному морі значно змінилась на нашу користь. Втім розслаблятися зарано, адже у ворога досі багато сил. Все ще загрожують “Калібри”. Проте наразі окупанти не наближаються до тих відстаней, які були у них минулої весни.

Зазначимо, станом на вечір 24 березня в Чорному морі перебували 13 кораблів рф. Серед них 4 ракетоносії, по два надводних і підводних, із загальним можливим залпом 24 “Калібри”.

Нагадаємо, військові Одещини повідомили про плани не відкривати пляжі і цьогоріч, адже узбережжя Чорного моря залишається лінією оборони.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x