Травмування на підприємстві в Ізмаїлі: через недбалість начальника цеху одного із заводів з висоти впав робітник

0 коментарів 20790 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відсутність контролю 66-річного начальника цеху тепловодопостачання й очисних споруд одного із заводів міста Ізмаїлу за технічним станом виробничого устаткування призвело до травмування 56-річного слюсаря-ремонтника. Керівну особу, з вини якої травмувався її підлеглий, поліцейські відправили на лаву підсудних.


Як повідомили в обласній поліції, під час здійснення потерпілим виробничого завдання на містку між майданчиками обслуговування обладнання під ним відірвався лист металу. Робітник упав з висоти і зламав стегно, опинившись на  тривалому лікуванні.

«Після проведення довготривалих експертиз, та за достатньої наявності доказової бази, яку зібрали поліцейські, начальнику цеху, з вини якого сталася пригода, дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули звинувачення у порушенні вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, що заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 271 Кримінального кодексу України і карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17000 до 51000 грн) або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк», – роз’яснила начальниця сектору дізнання Ізмаїльського районного відділу поліції Наталія Мариморович.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду, який ухвалить рішення про покарання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x