Смертельна автотроща на трасі Одеса-Рені біля Орлівки: «ВАЗ» зіткнувся з вантажівкою – від легковика лишилась грудка металу

0 коментарів 29916 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ввечері 15 березня на трасі Одеса-Рені біля села Орлівка сталася смертельна аварія – легковий автомобіль «ВАЗ» зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок  ДТП загинула одна людина, ще трьох – доставили в лікарню.


Згідно інформації обласної поліції, попередньо встановлено, що 47-річний житель села Новосільське, рухаючись на легковому автомобілі «ВАЗ» убік Ізмаїла, здійснював обгін вантажних автомобілів і виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з однією із вантажівок «IVECO» під керуванням 51-річного жителя Одеси.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 42-річний односелець водія «ВАЗ». Керманичів обох транспортних засобів та 37-річного брата водія легковика доставили до Ренійської центральної міської лікарні з чисельними переломами і забоями кінцівок.

Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. Водіїв перевіряють на стан алкогольного сп’яніння.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Смертельна автотроща на трасі Одеса-Рені біля Орлівки: «ВАЗ» зіткнувся з вантажівкою - від легковика лишилась грудка металу

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x