Ще одні успішні пологи в “швидкій” – мешканка Болградського району народила хлопчика напівдорозі до лікарні

0 коментарів 21114 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями бригада екстреної медичної допомоги зустріло ще одне життя дорогою до пологового будинку. Прибувши за 15 хвилин у село Табаки Болградського району медробітники з’ясували, що у породіллі термінові пологи. Жінку одразу поклали до автомобілю швидкої, але квапливий малюк вирішив з’явитися на світ напівдорозі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Центр екстреної медичної допомоги. 


На щастя, хлопчик народився здоровим та одразу закричав. Після стабілізації стану породіллі та малечі, обоє були госпіталізовані до перинатального відділення Ізмаїльської лікарні.

Проте медики наголошують на небезпеці подібних пологів. У випадку складних пологів у невідповідних умовах є великі шанси втратити і маля, і жінку.

“Дякуємо за професійну та якісну роботу фельдшеру Братковій Тетяні та водієві Мирону Окулажу. І бажаємо здоров’я мамі та малюку. Також звертаємося до всіх, хто наразі планує вагітність або вже при надії: будь ласка, обов’язково ставайте на облік, консультуйтеся та проходьте необхідні обстеження, відповідно до графіку та рекомендацій лікаря. Не наражайте на небезпеку себе та своїх дітей. Ми завжди поруч, але ви маєте розуміти, що карета швидкої – це не пологове відділення, а фельдшер та водій – не неонатолог та акушер-гінеколог. У разі складних пологів та ризиків для життя мами та дитини кожна хвилина важлива. Тож приїжджайте до пологових заздалегідь і чекайте на пологи в оточені профільних спеціалістів та сучасного обладнання“, – звернулися представники ектренки.

Зазначимо, за останні місяці жінки Бессарабії наче влаштували негласний флешмоб з пологів за межами пологових відділень. На щастя, всі вони завершувалися благополучно, але кожна майбутня мама має розуміти – то дуже великий ризик.

Ще одні успішні пологи в "швидкій" - мешканка Болградського району народила хлопчика напівдорозі до лікарні

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x