Проєкт «Міць. Українська кам’яна» забеспечив розвідників флотилією з 2200 дронів-камікадзе FPV

0 коментарів 20439 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цілу армію з 2200 дронів-камікадзе закупили за рахунок проєкту «Міць. Українська кам’яна» . Продаж легендарної солі з Соледару (раніше – Артем) приніс 58 500 000 гривень, які підуть на підтримку воїнів ГУР МО України. Виявилося, що більш ніж 1,6 млн грн хтось заплатив за 200-грамів солі з автографом Буданова – всього було 5 таких пачок, продаж яких приніс понад 8 мільйонів. Про це повідомляє Бессарабія INFORM за посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.


Волонтерський проєкт “Міць. Українська кам’яна”, проведений платформою United24 спільно з ДП “Артемсіль”, зібрав на 12 мільйонів гривень більше, ніж очікували.

“Місяць тому легендарне українське держпідприємство, яке вперше з часів Другої світової було змушене зупинити видобуток через російську агресію, оголосило про старт продажу лімітованої серії солі із шахт Соледара. Символічні 100 000 пачок “Української кам’яної” допомогли реалізувати Silpo та Rozetka, які покрили частину витрат із собівартості”, – розповідають в ГУР.

Як повідомлялося на старті проєкту, 500 гривень з кожної придбаної пачки солі направляли на придбання флотилії дронів-камікадзе для підрозділів воєнної розвідки України.

“Завдяки десяткам тисячам людей, які взяли участь в проєкті, а також пожертвам низки українських компаній вдалось зібрати понад 50 мільйонів гривень. Ще понад 8 мільйонів гривень приніс розіграш п’ятьох пачок солі з автографом начальника ГУР МО України Кирила Буданова”, – відзвітували у головному управлінні.

Зібрані гроші дозволять придбати 2200 дронів-камікадзе FPV для українських воєнних розвідників. Така зброя вже довела свою високу ефективність на полі бою, адже дозволяє точно вражати ворожі цілі на відстані до 8 кілометрів.

Співробітники ГУР МО України вдячні організаторам проєкту, волонтерам, усім громадянам та українському бізнесу за допомогу! В єдності ― наша міць! Наближаємо перемогу разом!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x