На Одещині затримали чоловіка, який налагодив з Миколаївщини “бізнес” на боєприпасах

0 коментарів 22653 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області затримали чоловіка, який продавав боєприпаси. “Підприємець” завозив іх з Миколаївщини. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Одеській області.


Уродженець Миколаївщини двічі продав небезпечні предмети в Одеській області, отримавши за них прибуток. Перший раз фігурант привіз з села Коблево Миколаївської області до села Сичавка Одеської області 400 набоїв до нарізної вогнепальної зброї і збув їх, а другий раз – 1037 набоїв та гранату «Ф-1», які також продав.

Правоохоронці вилучили боєприпаси і затримали чоловіка. За місцем його мешкання провели обшук, в ході якого вилучили ще мисливський гладкоствольний карабін та 1416 набоїв різного калібру невідомого походження.

На підставі зібраних доказів слідчі повідомили зловмиснику про підозру у придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу – за  ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у справі триває, нині правоохоронці встановлюють походження бойових припасів і зброї, а також повне коло причетних до даного злочину осіб.

На Одещині затримали чоловіка, який налагодив з Миколаївщини "бізнес" на боєприпасах

На Одещині затримали чоловіка, який налагодив з Миколаївщини "бізнес" на боєприпасах

На Одещині затримали чоловіка, який налагодив з Миколаївщини "бізнес" на боєприпасах

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x