На Ізмаїльщині поліцейські знайшли в яру далекобійника, якому стало зле у дорозі

0 коментарів 19521 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Співробітники кримінального відділу поліції Ізмаїльського району врятували далекобійника, який загубився на території району. Водій, хворий на цукровий діабет, зупинився перепочити, відійшов від автомобіля, а повернутися вже не зміг.


Як розповіли правоохоронці, про зникнення чоловіка сповістив поліцію 35-річний житель Кіровоградської області після того, як кілька годин витратив на пошуки товариша, але зрозумів, що гає час.

До заявника, який знаходився в селі Саф’яни Ізмаїльського району, миттєво виїхали двоє співробітників відділу кримінальної поліції Ізмаїльського районного відділу поліції Іван Семковий та Ірина Бєну.

«Ми об’їздили велику територію, спілкувались з громадянами, сподіваючись встановити можливий напрямок руху розшукуваного. Після семигодинних пошуків, на відстані близько 20 кілометрів від автомобіля далекобійника, майже біля Болградського району, в яру знайшли водія. 55-річному чоловіку було зле, він потребував ліків, які залишилися у вантажівці. Громадянину була надана перша домедична допомога. Наразі його життю нічого не загрожує, протиправних дій відносно нього не скоювалося», – розповіли поліцейські.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x