Мешканці прикордонного села Бессарабії спробували себе в ролі провідників для ухилянтів від мобілізації – затримані усі учасники втечі

0 коментарів 21816 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Групу чоловіків призивного віку затримали днями прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону на українсько-молдовському кордоні поблизу автомобільного пункту пропуску «Виноградівка». З’ясувалося, що двоє місцевих  мешканців вирішили за грошову винагороду незаконно провести через державний кордон приїжджих з Київської та Дніпропетровської областей. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на стражів кордону.


Попалися змовники на гарячому. Зі слів порушників, за фіксовану суму винагороди за допомогу чоловіки не домовлялися.

“За ознаками кримінального злочину, передбаченого ст.332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники направили повідомлення до поліції. Подальшу долю всіх чотирьох вирішить суд”, – зазначили прикордонники.

Ще двох чоловіків призивного віку затримали вчора прикордонники на державному кордоні, поблизу села Нагірне Ренійської громади. Порушники скористались послугами таксі аби дістатись до прикордонного населеного пункту, а далі невдало для себе спробували незаконно перетнути кордон.

“За спробу незаконного перетинання державного кордону на них складені протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст.204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровані до суду“, – доповіли в загоні.

Мешканці прикордонного села Бессарабії спробували себе в ролі провідників для ухилянтів від мобілізації - затримані усі учасники втечі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x