Евакуювали понад 80 людей: в Одесі спалахнула пожежа в Українському театрі

0 коментарів 16119 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ввечері 29 березня сталася пожежа у будівлі Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька по вулиці Пастера. Людей, які знаходилися у театрі, оперативно евакуювали. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в Одеській області.


Після надходження повідомлення до Служби порятунку, на місце події були направлені підрозділи ДСНС за підвищеним номером виклику.

Як встановили рятувальники, пожежа виникла в приміщенні “електропульт – регуляторної”, яке обслуговує глядацьку залу на 800 місць (на момент виникнення пожежі масові заходи в цьому приміщенні не проводилися).

Під час гасіння пожежі по сходовим клітинам будівлі театру (шляхом самостійного виходу) із іншої глядацької зали та підвального приміщення “Театру – укриття” – було евакуйовано 82 особи.

Площа пожежі склала 20 м².

Внаслідок пожежі, на щастя, ніхто не постраждав.

Причина – встановлюється.

Евакуювали понад 80 людей: в Одесі спалахнула пожежа в Українському театрі Евакуювали понад 80 людей: в Одесі спалахнула пожежа в Українському театрі Евакуювали понад 80 людей: в Одесі спалахнула пожежа в Українському театрі Евакуювали понад 80 людей: в Одесі спалахнула пожежа в Українському театрі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x