Два бренди з 10 – знаходяться в Південній Бессарабії: вина України представлятимуть на міжнародній виставці ProWein-2023 у Дюссельдорфі

0 коментарів 34506 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Українські винороби представлять свою продукцію під брендом Wines of Ukraine на одній з найбільших міжнародних виставок вин ProWein 2023 у Дюссельдорфі. Два виробника з 10, які відібрали від країни, знаходяться в Південній Бессарабії – Виноробня Колоніст та Villa Tinta. Про це повідомили у групі Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» в соцмережі Facebook.


Українські вина вже неодноразово брали участь у ProWein. Але вперше Асоціація крафтових виноробів України, котра є ініціатором створення бренду Wines of Ukraine та координує розвиток української виноробної галузі та підвищує конкурентоспроможність українських вин на міжнародному рівні, представить відвідувачам виставки ширшу перспективу українського виноробства.

10 виноробних компаній будуть представлені в рамках стенду Wines of Ukraine на ProWein 19-21 березня за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»:

  1. Beykush Winery (Миколаївщина),
  2. Father’s Wine VВ (Тернопільщина),
  3. Виноробня князя Трубецького (Prince Trubetskoi Winery) (Херсонщина),
  4. Chateau Chizay (Закарпаття),
  5. Stakhovsky Wines (Закарпаття),
  6. Крафтова виноробня Biologist (Київщина),
  7. Виноробня Колоніст (Одещина / Південна Бессарабія),
  8. Villa Tinta (Одещина / Південна Бессарабія),
  9. My Wine by Eduard Gorodetsky (Одещина),
  10. 46 Parallel Wine Group (Одещина).

«Протягом останніх років українська виноробна галузь динамічно розвивалась, а українське вино отримувало міжнародні відзнаки. Одночасно в країні з’явилися крафтові виробники, які виготовляючи якісний продукт, заохотили місцевих споживачів надавати перевагу українському. Попри усі виклики сьогодення, час представити українське вино світові. Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує участь 10 українських виноробів в міжнародній виставці ProWein, що сприятиме розвитку експорту та виходу українських виробників на міжнародний ринок», – коментує Olesya Volska-Zaluska, керівниця Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка країни».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x