Болградська лікарня отримала власну кисневу станцію

0 коментарів 18225 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні у лікарню Болграда прибув кисневий генератор, який буде підключений до існуючої системи киснепостачання. Як повідомили у міськраді, це  дозволить додатково забезпечити киснем терапевтичне та неврологічне відділення.


Встановлення кисневої станції забезпечить можливість облаштування та повноцінного використання 50 розеток подачі кисню шляхом централізованої подачі, що становить 80% ліжок, визначених для надання допомоги пацієнтам з інфекційними захворюваннями.

Це дає можливість забезпечення доступної та якісної медичної допомоги населенню Болградської територіальної громади та сусідніх територіальних громад, що є основним пріоритетом розвитку медзакладу.

Робота над проектом почалася з листопаду 2022 року, коли з Благодійною організацією «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» (БО «100 відсотків життя») було досягнуто домовленості про безкоштовну передачу лікарні кисневої станції потужністю 500 л/хв.

Співпраця лікарні з благодійною організацією здійснюється в рамках проекту «HealthLink: Посилення зусиль з протидії ВІЛ/СНІДу в Україні» за фінансової підтримки Уряду  США через Агентство США з міжнародного розвитку.

Болградська лікарня отримала власну кисневу станцію

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x