Зміни у депутатському корпусі Кілійської міськради – один депутат набув повноважень, другий – склав мандат

0 коментарів 27810 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На сесії Кілійської міської ради були затверджені дві зміни у депутатському корпусі, згідно з якими депутатка від партії “Батьківщина” Алла Калінська склала мандат, а депутат від партії “Довіряй ділам” Сергій Акчебаш набув повноважень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Позбулася мандату представниця “Батьківщини” Алла Калінська з особистих обставин. Вакантне місце займе наступний у виборчому списку після розгляду даного питання виборчою комісією, яка вже почала роботу.

Мешканець Кілії , приватний підприємець Сергій Акчебаш згідно з правилам замістив депутатку-однопартійку Ірину Степанову, яка також склала повноваження за власним бажанням у листопаді 2022 року. Нового депутата представила голова виборчої комісії Надія Павлова.

Також новий обранець займе місце попередниці у складі Постійної комісії з питань комунальної власності, розвитку інфраструктури, цивільного захисту населення та оборонної і мобілізаційної роботи.

Депутат зачитав перед колегами депутатську присягу, після чого отримав нагрудний знак та посвідчення від міського голови Вячеслава Чернявського. Мер привітав нового колегу та висловив сподівання, що їхня співпраця піде на користь Кілійській громаді.

Зміни у депутатському корпусі Кілійської міськради - один депутат набув повноважень, другий - склав мандат
????????????????????????????????????

 

Коментарі закриті.