Вночі російські окупанти атакували Україну дронами-камікадзе – є влучання, загинув рятувальник

0 коментарів 23301 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вночі, з 23.00 і до ранку, російські окупанти застосували по території України 14 БпЛА типу “Shahed”. Попередньо, 11 цих дронів збили українські захисники.


Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Повітряна тривога у більшості регіонів тривала з 23:00 до 4:20. За цей час повідомлялося про успішну роботу ППО у Чернігівській та Київській областях.

А от Хмельниччині пощастило меньше. Там є влучання. Як повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, ворог використав для ураження БПЛА. На разі, відомо про 1 загиблого та 4 поранених. Жертвою російської агресії став Герой-рятувальник ДСНС, який загинув під час виконання службового обов’язку. Пошкоджено низку будівель. Триває гасіння пожеж.

Окрім цього, вночі біля Києва сили ППО збили 9 ворожих дронів. За попередньою оцінкою, ворог також застосував Shahed. Атака дронів фактично здійснювалася двома хвилями, максимально розтягнутими за часом. Таким чином противник намагався реалізувати свою тактичну мету – виснажити нашу ППО. Тому  нічна повітряна тривога в Києві тривала довгих 5 з половиною годин. За попередніми даними обійшлося без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури.

Коментарі закриті.