Від початку війни проти України путін не досяг жодної стратегічної цілі – розвідка

0 коментарів 27108 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ініціатор війни росії проти України володимир путін не досяг жодної стратегічної цілі за майже рік від початку вторгнення. Армія загарбників провалила завдання окупувати схід України, а також не виконала інші примхи воєнно-політичного керівництва. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі єдиного телемарафону.


За словами Юсова, наразі заяви Кремля щодо чергового “етапу наступу” та окупації сходу України до березня 2023 року – лише гра на публіку, оскільки російські війська не припиняли наступальних дій в України.

“Завдання РФ окупувати схід та вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей до кінця березня – це суто пропагандистська задача, не обґрунтована у військовому сенсі”, – зазначив він.

На думку Юсова, посилення військової допомоги з боку партнерів України лякає російське військове керівництво та змушує поспішати. Також невдачі армії РФ в Україні спричиняють сварки між Кремлем та воєнно-політичним керівництвом Росії.

Також представник ГУР МО попередив, що Путін продовжить “ракетний терор” України. Москва має на меті знищення, розпорошення, депортацію і зрештою русифікація мирного населення в Україні.

Разом з цим, за свіжими даними, з 24 лютого 2022-го до 9 лютого 2023-го Збройні сили України знищили 135 010 солдатів ворожої армії. За добу ліквідовано ще 910 російських військових.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x