В Одесі вдалось заживити критичну інфраструктуру, але прогнозів, коли область повернеться до графіків відключення електроенергії ніхто не дає

0 коментарів 25893 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області діють екстрені відключення наслідок масштабної аварії на підстанції, яка НЕК Укренерго. На щастя, вже вдалось заживити критичну інфраструктуру, але прогнозів про те, коли Одеська область повернеться до графіків ніхто не дає.  


За словами речника Одеської військової адміністрації Сергія Братчука, аварійна ситуація в області пов’язана з попередніми влучаннями росіян в об’єкти критичної інфраструктури. За словами Братчука, це наслідки атак 10 грудня та 26 січня.

“Звичайно, цілодобово електроенергії немає. Наразі хоча б по декілька годин світло доходить до споживачів”,– розповів Сергій Братчук.

Він також зауважив, що критична інфраструктура має світло, великі котельні підключені, а у менших – ще ведуть роботи. Також працюють лікарні та пологові будинки.

“Ситуація змінюється дуже динамічно – вчора пів мільйона людей з Одеси та Одеського району найбільше постраждали від цієї аварії. Ми зараз говоримо про те, що перекидаються певні потужності від деяких інших територіальних громад. Це роблять для того, збалансувати мережеву систему”, – заявив Братчук та закликав людей поставитись до ситуації з розумінням.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x