Житель Ізмаїла, засуджений умовно, напав із ножами на інспекторку пробації прямо на її робочому місці

0 коментарів 55107 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 7 лютого, в Ізмаїлі умовно засуджений містянин накинувся з двома ножами на інспекторку пробації в її власному кабінеті. З чисельними пораненнями 45-річну жінку ушпиталили, а рецидивіста затримали поліцейські. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Відомо, що подія трапилася під кінець робочого дня – близько 17 години. До інспекторки навідався її 22-річний подопічний, який напередодні пропустив планове відвідування “Центру пробації”. Заставши жінку одною у кабінеті, він раптово підійшов до її робочого місця та почав наносити удари двома ножами по голові, тулубу та рукам.

На крики постраждалої збіглися колеги, які зупинили негідника, надали закривавленій співробітниці першу медичну допомогу та викликали “швидку”. Жінку госпіталізували з серйозними пораненнями, а злочинця оперативно затримали поліцейські.

Наразі чоловік, який до скоєння нового злочину був умовно засуджений за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, очікує на обрання запобіжного заходу. Про мотиви рецидивіста наразі невідомо.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x