У Саратській центральній лікарні завершили ремонт декількох відділень. Вже за два тижні заклад буде готовий до прийому пацієнтів

0 коментарів 22491 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Саратській центральній лікарні завершено ремонтні-будівельні роботи, які тривали у закладі протягом п’яти місяців. Всього на проведення ремонту з бюджету громади та з надходження позабюджетних коштів було виділено 1 мільйон 200 тисяч гривень. Про це повідомили у Одеській ОВА.


Було  проведено реконструкцію та ремонт приймального відділення, хірургічного, травматологічного відділень, а також відділення реанімації та інтенсивної терапії.

Варто зазначити, що лікарня розрахована на 130 ліжко-місць.

Впродовж минулого, 2022 року, стаціонаром цієї лікарні проведено 884 оперативних втручань. Медичний заклад забезпечено наркозними апаратами, апаратами УЗІ, ангіографом С-дуга, дефібриляторами, моніторами пацієнта, лікарські засобамии.

Представники Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА  передали до закладу ще електрокардіограф, дефібрилятор, шприцевий насос та інше необхідне обладнання.

“Варто зазначити, що Саратська центральна лікарня заключила договір з НСЗУ за семи пакетами медичних послуг. Впродовж двох тижнів Саратська центральна лікарня буде готова до прийому пацієнтів на регіональному рівні в нових комфортних умовах, як для пацієнтів, так і для медичного персоналу” – зазначила директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва.

За словами Начальника Одеської ОВА Максима Марченка, навіть у війну, Одещина не зупинила реформування регіональної медичної системи. Наразі триває робота над формуванням спроможної мережі медичних закладів.

У Саратській центральній лікарні завершили ремонт декількох відділень. Вже за два тижні заклад буде готовий до прийому пацієнтів У Саратській центральній лікарні завершили ремонт декількох відділень. Вже за два тижні заклад буде готовий до прийому пацієнтів У Саратській центральній лікарні завершили ремонт декількох відділень. Вже за два тижні заклад буде готовий до прийому пацієнтів
У Саратській центральній лікарні завершили ремонт декількох відділень. Вже за два тижні заклад буде готовий до прийому пацієнтів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x