Трагедія у Шабо: 3-річну дівчинку, яку вдалося врятувати під час пожежі, доправили до Одеської обласної лікарні

0 коментарів 22221 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трьохрічну дівчинку, яка постраждала внаслідок пожежі, що сталася вчора у селі Шабо Білгород-Дністровського району, доправили до Одеської обласної клінічної лікарні. Про це Бессарабії INFORM повідомив головний лікар Білгород-Дністровської багатопрофільної лікарні Віталій Жнякін.


Нагадаємо, 14 лютого у Шабо внаслідок пожежі у приватному будинку, яка сталася через займання каміну, загинув однорічний хлопчик. Його старшу сестру вдалося врятувати – дівчинку разом з батьками госпіталізували до Білгород-Дністровської міської лікарні.

“Дитина отруїлася чадним газом. Дівчинку одразу госпіталізували до реанімації, де наші лікарі стабілізували її стан – підвищили сатурацію до 97%. Після чого було прийнято рішення про переведення дівчинки до Одеської клінічної лікарні“, – зазначив Віталій Жнякін.

За словами керівника лікарні, батькам дитини також надали медичну допомогу і вони разом з дівчинкою вчора ввечері були транспортовані до Одеси.

Варто зазначити, що постраждала сім’я не знаходиться на обліку соціальних служб, як неблагонадійна. Всі обставини трагедії наразі встановлюють правоохоронці.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x