Сьогодні росія може завдати масований ракетний удар по Україні за новою тактикою

0 коментарів 23625 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ввечері 27 лютого оперативне командування “Південь” повідомило, що за день ворог вдвічі збільшив угрупування порівняно із ранком. На чергуванні перебували 12 кораблів, серед них 2 підводних ракетоносії із загальним залпом 8 крилатих ракет “Калібрів” і 3 великих десантних кораблі. Загроза ракетного удару по території України наразі є високою, разом з цим росіяни вишукують нову тактику обходу протиповітряної оборони. Про це повідомила керівниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.


“Рівень загрози залишається достатньо високим. Ворог вишукує нову тактику, і ми спостерігаємо за цим. Ми бачимо, що вони намагаються виявити нашу протиповітряну оборону, адже вона перешкоджає результативності, яку б вони хотіли бачити від ракетних ударів”, – заявила вона в ефірі телемарафону

Гуменюк також зазначила, що окупанти використовують для розвідки дрони і повітряні кулі.

Станом на день 28 лютого, за словами Гуменюк, спостерігається накопичення корабельного угруповання ворога у Чорному морі з 13 кораблів. Кількість ракетоносіїв не змінилася.

Раніше голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявляв, що окупанти проводили супутникову розвідку нових об’єктів, які відносяться до транспортної інфраструктури, і вже декілька днів готові до нанесення удару.

Коментарі закриті.