“Нічого незвичайного не буде. Ми таке пережили вже більше 20 разів”, – Буданов розповів про плани рф на 23-24 лютого

0 коментарів 17064 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Росія може планувати «невеликий ракетний удар» на 24 лютого, річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Про це в інтерв’ю «Українській правді» заявив очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.


«Нічого незвичайного не буде. Звичайні намагання… Планується невеликий ракетний удар… 23-24 – у них дві дати. Повірте мені, ми таке пережили уже більше ніж 20 разів», – сказав Буданов.

Коментуючи запитання про те, що РФ комбінує ракетні удари і атаки дронами, голова ГУР зазначив: “це вже досить старі методи”.

“А що у них може бути нове?”, – наголосив Буданов.

Варто зазначити,  що останнім часом дедалі частіше лунають попередження про те, що Росія атакуватиме Україну 23 лютого, у так званий День Радянської армії, та 24 лютого, в річницю повномасштабного вторгнення до України.

У РНБО стверджують, що Росія планує масовану атаку 24 лютого – у річницю вторгнення в Україну. Українська влада запевняє, що ми готові відбити всі ці удари.

У Повітряних силах Збройних сил України попередили, що 23-24 лютого можливі нестандартні дії ворога, загострення, кілька хвиль атак.

Коментарі закриті.