На іспитовому терміні за угон мопеду скоїв нову крадіжку: 31-річний кілієць сяде на 6 років у тюрму

0 коментарів 20871 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


31-річного мешканця Кілії засудили за скоєння крадіжки з проникненням в господарське приміщення. Згідно вироку суду, чоловік проведе за гратами шість років. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив перший заступник керівника Ізмаїльської окружної прокуратури Андрій Вітюк.


У травні 2021 року до поліції звернулась 72 річна мешканка Кілії, яка розповіла, що з її підсобного приміщення хтось зірвав навісний замок та викрав господарське приладдя та консервацію, яку напередодні готувала жінка. Правоохоронці за добу встановили, що до крадіжки причетний пасинок сусіда потерпілої який наступного дня намагався збути викрадене.

Правоохоронці повернули власниці всі викрадені речі. Зловмиснику ж, висунули звинувачення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, а саме в крадіжці, поєднаній з проникненням у приміщення.

Варто зазначити, що це не перша судимість зловмисника: під час вчинення майнового злочину він, за рішенням суду, знаходився на іспитовому терміні, за угон мопеду, вчиненого повторно, за який крадія було засуджено до п’яти років з випробувальним терміном.

Вироком Кілійського районного суду 31 річного кілійця визнано винуватим у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України. До нового вироку суд частково приєднав невідбутий термін за попереднім та призначив остаточне покарання у вигляді шести років позбавлення волі.

Коментарі закриті.