Медики ізмаїльської “швидкої” розпочали робочий тиждень з допомоги у “домашніх пологах”

0 коментарів 30294 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Близько 7:00 до Єдиної диспетчерської Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшов виклик з села Лиманське Ренійської ОТГ Ізмаїльського району району. 34-річна жінка почала передчасно народжувати вдома. Як розповіли у Центрі ЕМДМК, завдяки професійним діям співробітників “швидкої”, з’явилася на світ нова мешканка громади.


“Дорога була важка та довга, а пологи в жінки – стрімкі. Тож коли медики прибули на місце, перейми дуже посилились і фельдшер Ботін Марія Іванівна ухвалила рішення приймати пологи вдома. Їй допомагала медична сестра Стоянова Оксана Володимирівна. Медики діяли за протоколом, дівчинка народилася здоровою, пуповина була відсічена та оброблена фельдшером. Після стабілізації стану породіллі та малечі, обох госпіталізували в Ізмаїльський пологовий будинок”, – розповіли у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
Медпрацівники вкорте звернулися до майбутніх батьків і нагадали, що треба намагатися зробити все можливе, щоб пологи відбулися у стаціонарі, під наглядом профільних спеціалістів. Адже хоча автівки екстренки обладнані всім необхідним, а наші медики мають відповідні навички, пологи вдома або в дорозі – це великий ризик для мами та малюка. Тож найкраще – протягом всієї вагітності спостерігатися у лікаря акушера-гінеколога і завчасно звернутися до пологового.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x