“Їх – тисячі!”: керівниця Благодійного фонду з Ізмаїлу розказала про підтримку друзів і розширення діяльності організації під час війни

0 коментарів 19116 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Благодійний фонд “Берегиня” в Ізмаїлі з першого місяця російського вторгнення допомагав переселенцям, надавав ліки та продукти харчування, одяг та предмети побуту. Продовжує це робити і сьогодні. Але без уваги не залишаються і постійні підопічні фонду, бо вони теж, як і раніше, її потребують. Це – і сироти, і діти із різноманітними захворюваннями, і діти, що живуть у родинах зі складними життєвими обставинами.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію Ізмаїльської РВА.

“Війна, авжеж, у сумному сенсі, сприяла розширенню діяльності фонду. До нас залучилися друзі, що давно живуть за кордоном, та мешканці Ізмаїлу, що раніше не брали участь у благодійній дяльності фонду. Їх – тисячі! І ми вражені, наскільки люди скооперувалися у бажанні допомогти”, – розповідає керівниця Благодійного фонду “Берегиня” Дарʼя Гайдукевич.

І додає – не буває чужого горя, коли ти – українець. Волонтери почали дуже активно співпрацювати між собою.

“Якщо ми не можемо вирішити якесь питання, нам це допомагають зробити інші. Сами в цій єдності – не тільки волонтерів, а і всього українського народу – і є наша Перемога!”, – наголошує Дар’я.

Коментарі закриті.