Дві громади Болградщини отримали гуманітарну допомогу від іноземних благодійників

0 коментарів 16875 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


13 лютого жителі Арцизької та Тарутинської громад Болградського району отримали чергову допомогу від іноземних  благодійних фондів.


Представниками бессарабскої спільноти міста Штутгарт передали до Тарутинської громади генератор на 4,5 кВт, матеріали для догляду за літніми людьми, одяг зимовий б/у.

Крім того 35-їй державній пожежно-рятувальній частині був переданий захисний одяг.

Гуманітарну допомогу, яка призначена для літніх людей, що перебувають у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) передали керівнику цього закладу –  Тетяні Єпурі.

Дві громади Болградщини отримали гуманітарну допомогу від іноземних благодійників Дві громади Болградщини отримали гуманітарну допомогу від іноземних благодійників Дві громади Болградщини отримали гуманітарну допомогу від іноземних благодійників

Крім того, від німецьких партнерів – Спільноти бессарабських німців, до Арцизької громади передали 5 сонячних панелей, потужністю 3 кВт, два генератори та одяг.

Дві громади Болградщини отримали гуманітарну допомогу від іноземних благодійників Дві громади Болградщини отримали гуманітарну допомогу від іноземних благодійників

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x