«Akkerman-FREE»: де жителі Білгорода-Дністровського можуть скористатися безкоштовним інтернетом від Starlink

0 коментарів 27108 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Безкоштовний доступ до Інтернету від «STARLINK» вже забезпечено в декількох громадських місцях Білгорода-Дністровського та в Пункті незламності біля міської ради. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Віталій Граждан, передає Бессарабія INFORM.


Завдяки встановленому комплекту обладнання, що складається з модулів «STARLINK» та іншого мережевого устаткування, вдалося запустити безкоштовну муніципальну Wi-Fi мережу «Akkerman-FREE» в Пункті незламності, сквері «Михайлівський» та на території парку Перемоги. Мережа створювалась для забезпечення мешканців нашого міста Інтернет ресурсом у випадку повного знеструмлення електромереж та можливості містянам бути на зв’язку у буд-який момент. Зараз мережа працює цілодобово, навіть, коли в усьому місті відсутнє електропостачання і надалі буде працювати саме так“, – зазначив мер.

За словами Віталія Граждана, планується розповсюдити безкоштовний Інтернет у громадських місцях не тільки центральної частини міста, а й інших мікрорайонах – парках, скверах та місцях відпочинку городян.

«Akkerman-FREE»: де жителі Білгорода-Дністровського можуть скористатися безкоштовним інтернетом від Starlink

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x