Заліз на вантажний вагон: в Одесі внаслідок ураження струмом загинув 15-річний хлопець, якого розшукувала мати та поліція

0 коментарів 21249 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі внаслідок ураження струмом загинув підліток, якого напередодні поліція оголосила у розшук. Хлопець забрався на вантажний вагон на залізничній станції Одеса-Сортувальна 27 січня і отримав смертельний удар струмом. Тіло загиблого 15-річного сина упізнала мати.


Про трагічний випадок розповіли у обласному управлінні Нацполіції.

За інформацією правоохоронців, вчора, 29 січня до поліції із заявою про зникнення сина звернулася місцева жителька. Жінка пояснила, що той ще 27 січня пішов із дому й так і не повернувся.

На превеликий жаль пошуки хлопця закінчилися трагічно.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події в рамках провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок».

Поліцейські закликають громадян постійно наголошувати дітям, що залізничні потяги та станції знаходяться під високовольтними лініями, в яких дуже висока напруга. Діє вона не лише при торканні, навіть на відстані двох метрів може вдарити електричною дугою.

Варто додати. що саме у день зникнення загиблого хлопця, у одеському Телеграм-каналі Худеса з’явилося відео з палаючим на даху вантажного потягу тілом молодого чоловіка.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x