З літа 2022 року був у розшуку: в Одесі на узбережжі знайшли тіло колишнього співвласника «7-го кілометра»

0 коментарів 22707 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Колишній співвласник відомого ринку “7-й кілометр” Віктор Добрянський у розшуку СБУ перебував більше року. Сьогодні його тіло лише у спідній білизні знайшли саме в Одесі, де він “загубився” влітку 2022-го. Причини загибелі поки що невідомі, але зазначено, що чоловік напередодні своєї смерті перебував у сауні. Про це повідомила Думська.


Тіло чоловіка 1981 року народження знайшли сьогодні вранці на Трасі здоров’я в Одесі.

Як повідомили ЗМІ джерела в прокуратурі, загиблим виявився онук засновника промтоварного ринку «Сьомий кілометр» Віктор Добрянський-молодший, який нещодавно претендував на це підприємство.

Напередодні бізнесмен відпочивав у сауні, звідки пішов в одній спідній білизні.

Причини загибелі підприємця встановлюються.

Добрянський з літа 2022 року перебуває у розшуку у справі про протиправне заволодіння майном підприємства, легалізацію (відмивання) майна, отриманого злочинним шляхом, та підробку реєстраційних документів (ст. 206-2, 209 та 205-1 КК України).

За даними слідства, діючи у змові з невстановленими особами, він нібито підробив договір купівлі-продажу компанії «Віктор Д», якій належить «Сьомий кілометр». На той момент власником фірми була мати. Згодом суд визнав цей документ недійсним.

Нині ринок належить бізнесмену Володимиру Галантернику, який теж ховається від правосуддя — він фігурує як підозрюваний у так званій «одеській справі».

З літа 2022 року був у розшуку: в Одесі на узбережжі знайшли тіло колишнього співвласника «7-го кілометра»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x