Внаслідок негоди на трасі в Ізмаїльському районі сталася трагічна ДТП

0 коментарів 39501 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора в Ізмаїльському районі в результаті негоди сталася аварія з летальним результатом. Легковик злетів у кювет та перекинувся. Жінка-пасажирка загинула від числених травм. Подія сталася на трасі біля села Новоселівка Кілійської громади. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльський районний відділ поліції в Одеській області.


33-річний водій легковика, рухаючись в напрямку Ізмаїла, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Керманич не постраждав, а от 63-річна знайома чоловіка, яка була на пасажирському сидінні, зазнала серйозних травм, від яких померла в лікарні.

На місці події працює слідчо-оперативна группа. Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Внаслідок негоди на трасі в Ізмаїльському районі сталася трагічна ДТП

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x