В УДП позбулися залишків старого програмного забезпечення російського виробництва та відмовляються від складних бюрократичних процесів

0 коментарів 22815 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 1 січня в Українському Дунайському пароплавстві запроваджена нова система електронного документообігу.


Як повідомив директор підприємства Дмитро Москаленко, у пароплавстві в грудні здійснені інсталяція нової системи та навчання. Наразі триває дослідна експлуатація. Відбувається реєстрація електронних підписів співробітників.

З квітня у компанії планують дотримуватися принципу paperless як у внутрішньому документообігу, так і в комунікаціях з Мінінфраструктури, де встановлено аналогічне програмне забезпечення.

Наступний етап – вся зовнішня комунікація з державними органами також в електронному вигляді.

“Складні бюрократичні процедури, зарегульованість завжди були хронічними вадами державних підприємств. УДП тут не виключення. Але відтепер процедура подачі документів, їх обробка, погодження значно спростяться та прискоряться. Набагато простіше буде контролювати ефективність тих чи інших процесів”, – коментує очільник УДП.

Передбачено, наприклад, що всі документи капітани можуть направляти в електронному вигляді. Навіть не залишаючи судно, заходити в систему, створювати звіти, формувати заявки.

“Біганина по кабінетах”, втрата заявок, на яку завжди скаржилися судноводії, залишаються у минулому. Завдяки мобільному застосунку погодження документів може відбуватися навіть у віддаленому режимі”, – уточнює Дмитро Москаленко.

Окрім цього, в суднохідній компанії нарешті позбулися залишків старого програмного забезпечення російського виробництва, які раніше використовувалися на підприємстві.

“Запровадження системи електронного документообігу – ще один крок до трансформації УДП в сучасну компанію міжнародного рівня”, – наголошує керівник.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x