Спроба «зупинити війну»: Путін назвав нову абсурдну причину початку “спецоперації”

0 коментарів 20628 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Лідер Росії Володимир Путін на тлі низки невдач на фронті знову почав виправдовуватись за початок повномасштабної війни в Україні. Він пояснив, що введення своєї армії на територію незалежної держави було необхідним, щоб закінчити “геноцид” на Донбасі. Про це він розповів на пресконференції, яку транслювали російські ЗМІ, пише Обозреватель.


Вкотре Путін послався на  “історичну приналежність” українських територій Росії.

Все, що ми робимо сьогодні, у тому числі і спеціальної військової операції, – це потрібно для того, щоб зупинити війну і захистити наших людей. Людей, які проживають на тих територіях, які історично російські… , зараз не час і не місце. РФ принаймні примирилася з цією подією, попри те, що це історично наші території, але ми примирилися історично з цим..”, – намагався “блиснути” ерудицією диктатор.

Однак, як додав Путін, він не міг спостерігати здалеку, як мешканців Донецької та Луганської областей буквально по-звірячому винищують за російську мову та російську культуру. Саме тому армія РФ була змушена розпочати повномасштабну війну з повною руйнацією мирної інфраструктури по всій Україні.

При цьому Путін поспішив додати, що Кремль терпів скільки міг і нібито намагався врегулювати конфлікт мирним шляхом. Однак, за його словами, “противник”, якого він, втім, не назвав, наперед обманював, задобрював і просто вигравав час для підготовки до переходу до гострої фази.

“Зараз стало очевидно, що мирне рішення щодо визначення було неможливо. Тому нам нічого не залишалося робити, крім того, що ми робимо зараз. А щодо злочинів проти цивільного населення від неонацистів, які влаштувалися в Україні після держперевороту… Це первинна проблема і джерело сьогоднішніх подій – держпереворот”, – резюмував російський диктатор.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x