Прощання із загиблим керівництвом МВС пройде завтра у Києві, з пілотами – у Ніжині

0 коментарів 30942 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прощання із загиблими керівниками Міністерства внутрішніх справ відбудеться завтра, 21 січня, в Українському домі у Києві. З пілотами попрощаються в Ніжині. Про це повідомляє прес-служба МВС України.


Прощання із загиблими міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським, його першим заступником Євгеном Єніним, державним секретар МВС України Юрієм Лубковичем, заступницею керівника Патронатної служби МВС України Тетяною Шутяк, начальником управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Михайлом Павлушком, старшим оперуповноваженимв особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрієм Маринченком та інспектором Департаменту комунікації МВС Миколою Анацьким відбуватиметься в «Українському домі» в Києві. Початок церемонії заплановано на 11:00.

Водночас із екіпажом вертольоту — командиром Олександром Василенко, пілотом Костянтином Коваленко та бортовим механіком Іваном Касьяновим — прощатимуться також у суботу, 21 січня, о 13:00 у місті Ніжині на вертолітній площадці №4 місцевого аеродрому.

Нагадаємо, гелікоптер ДСНС, на борту якого перебували 9 людей, у тому числі міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович, впав на дитячий садок у Броварах вранці 18 січня.

Згідно з останніми даними внаслідок катастрофи загинули 14 людей, серед них одна дитина, а також всі, хто перебував на борту.

В СБУ заявили, що розглядають три версії падіння гвинтокрила, зокрема і умисне його знищення.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x