Пенсіонерку з Ізмаїлу, яка шпурнула ножем чоловіка біля пам’ятника морякам-дунайцям, оголошено у розшук

0 коментарів 29052 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В результаті неявки до суду Олени Ігнатович, яка підозрюється в нанесенні ножового поранення 45-річному мешканцю Ізмаїлу Тарасу Дмитренко, її оголосили у розшук. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на активістку Олену Корнієнко. 


Як раніше писала “БІ”, інцидент стався 13 січня 2021 року за таких обставин: пара пенсіонерів, яка прогулювалася, – Олена Ігнатович із чоловіком Сергієм – зробила зауваження постраждалому Дмитренку, який грав із малолітньою донькою біля пам’ятника морякам-дунайцям і кидав сніжки у постамент монумента. Між чоловіками зав’язалася словесна суперечка, що переросла в бійку, в ході якої Олена Ігнатович витягла з сумочки ніж і вдарила ззаду в область спини опонента чоловіка. Потерпілий отримав ножове поранення з пошкодженням легеневої плеври.

Вчора, 13 січня, в Ізмаїлі відбулося чергове засідання суду з цієї справи, однак обвинувачувана не з’явилася. Як зазначила Олена, це вже третє засідання, яке переноситься через неявку Ігнатович.

Олена Корнієнко зазначила, що суд в обличчі судді В.Швець запропонував знову перенести засідання, але захисник потерпілого В. Каланжов наполіг та прокурор підтримав на оголошення у розшук обвинуваченої, яка приховується від суду. Також, з її слів, родина обвинуваченої Петроченко, які теж не були присутні на засіданні, не задоволенні висновком судді Швець.

“УВАГА Якщо ви володієте інформацією про місцезнаходження А. Ігнатович, 1967р.н., уродженки м. Новосибірськ, РФ. Будь ласка, повідомте на горячу лінію поліції за номером 102”,  – закликала вона.

Пенсіонерку з Ізмаїлу, яка шпурнула ножем чоловіка біля пам'ятника морякам-дунайцям, оголошено у розшук

Пенсіонерку з Ізмаїлу, яка шпурнула ножем чоловіка біля пам'ятника морякам-дунайцям, оголошено у розшук

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x