Небезпечні ігри: подробиці падіння дівчинки у “заброшці” в Рені – компанія підлітків тусила у закинутому Будинку побуту

0 коментарів 29376 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вранці “Бессарабія INFORM” повідомляла про травмування дитини у закинутій нежитловій будівлі у місті Рені, яке сталося напередодні по вулиці 28 червня. 14-річна дівчинка впала з аварійної сходової клітини “заброшки” з 3-го на 1-й поверх.


Як стало відомо нашим журналістам, нещасний випадок стався близько 18 години біля кафе “Ностальжі” у будівлі колишнього Будинку побуту, яка перебуває в аварійному стані.

Група з п’яти підлітків віком від 12 до 15 років (три дівчини і двоє хлопців) під час прогулянки зайшли у недіючу будівлю, де розважалися та бігали.

На вулиці вже було темно, тож в неосвітленій будівлі майже нічого не було видно. Одна дівчина з компанії (14-річна постраждала) в темряві оступилася та впала з аварійної сходової клітини на 3-му поверсі, де не було перил,  і, “пролетівши” всі три етажі, приземлилася аж на першому.

Налякані товариші викликали на місце поліцію. Для надання допомоги до місця інциденту також прибули медики та рятувальники.

Як стало відомо, внаслідок падіння дитина отримала ушкодження обличчя та голови. Вона була госпіталізована до Ренійської лікарні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x