Намагався втекти у Молдову, але впав у рів, звідки благав про допомогу – прикордонники Білгород-Дністровського врятували ухилянта

0 коментарів 18684 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої ночі мешканець Запорізької області намагався втекти до Молдови в обхід пункту перепуску “Старокозаче” маршрутом, який йому зазначив координатор за три тисячі доларів, проте потрапив у пастку. Чоловік впав у глибокий рів, з якого не зміг вибратися самостійно та став волати про допомогу. Бідолагу почули стражі кордону. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Білгород-Дністровський прикордонний загін. 


За словами прикордонників, вони почули крики та рушили на звук. На місці було знайдено чоловіка, який виглядав з інженерного рову та благав витягнути його. Правоохоронці одразу допомогли чолов’язі вибратися.

Наляканий і розгублений порушник розповів, що мав на меті у незаконний спосіб дістатися Республіки Молдова, через обмеження у перетинанні кордону. Проте, втрапити у «пастку» він не розраховував.
Українець пояснив, що за трансфер поближче до кордону заплатив невідомому три тисячі доларів США. Далі, прямуючи у напрямку українсько-молдовського кордону в обхід пунктів пропуску, він в темряві впав у рів, який прикордонники обладнали як інженерне загородження. Звідти не зміг вибратися самотужки, оскільки глибина рову подекуди сягала трьох метрів. У темряві чоловік почув, що у рів затікає вода. 44-річний правопорушник зізнався – зрозумівши, що потрапив у халепу – дуже злякався та почав кликати на допомогу.

Наразі за спробу незаконного перетинання кордону правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності.

Намагався втекти у Молдову, але впав у рів, звідки благав про допомогу - прикордонники Білгород-Дністровського врятували ухилянта

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x