Місяць новонароджених триває: у Білгород-Дністровському районі медики “швидкої” прийняли пологи вдома

0 коментарів 23004 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні на світанку до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області надійшов виклик з села Чистоводне, мешканка якого от-от мала народжувати Виклик був переданий на бригаду пункту постійного базування в селі Руська-Іванівка Білгород-Дністровського району.


Як розповіли у Центрі, бригада на чолі з фельдшером Лілією Мельник та водієм Володимиром Борисовим прибули на місце за 15 хвилин, проте 26-річна жінка була вже в пологах, тож було прийнято рішення приймати малюка вдома.

За словами фельдшера, спочатку було трохи страшно, але багаторічний досвід та знання медичних протоколів допомогли виконати все чітко та професійно.
Як зазначається, дівчинка народилась здоровою, із вагою 3 кг 900 г. Після стабілізації стану мами та малечі обох перенесли до завчасно прогрітої машини швидкої і доправили до Білгород-Дністровської міської лікарні.

“В черговий раз дякуємо нашим вправним колегам і нагадуємо майбутнім батькам про важливість завчасного звернення до медичного закладу у разі перебування на пізніх термінах вагітності. Адже пологи вдома або в автомобілі швидкої – це великий ризик для здоров’я мами та дитини”, –  наголосили медики.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x