Медичні рюкзаки, турнікети, ноші: Тарутинська громада та “Корпорація монстрів” відправили допомогу бійцям на фронт

0 коментарів 23463 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тарутинська громада та одеський Благодійний фонд “Корпорація монстрів” відправили на фронт велику партію благодійної допомоги для наших бійців на передовій – медикаменти, евакуаційні ноші, турнікети, засоби гігієни тощо. 


Воїни з Тарутинської громади, наряду з тисячами інших українських захисників, відстоюють на фронті нашу свободу, волю та незалежність.

Як повідомили у адміністрації Тарутинської селищної ради, нещодавно нашим хлопцям, що перебувають на передовій, було передано 19 турнікетів та декілька коробок медикаментів і медичних виробів, які так їм потрібні. Все це було зібрано мешканцями громади, Тарутинською селищною радою та представниками благодійних фондів.

Для переміщення поранених з поля бою за кошти благодійного фонду «Зробимо свій добріше», засновником якого є Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, закуплені та передані військовим 6 медичних безкаркасних евакуаційних нош. Перевагами таких нош є їх компактність і мала вага.

Окрім цього, на минулому тижні працівники стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (Будинку престарілих) зібрали та відправили військовим на Харківський напрямок засоби особистої гігієни.

Захисники з Тарутинської громади отримали також значну допомогу у вигляді медичних рюкзаків та 150 турнікетів з благодійного фонду «Корпорація монстрів». Адміністрація громади висловила за це велику подяку керівнику фонду Катерині Ножевніковій. Як відомо, рюкзаки від «Корпорації монстрів» врятували вже не одне життя хлопців, що боронять нашу країну.

“Громадянським обов’язком тих, хто проживає на мирній території, є підтримка наших захисників…  Дякуємо усім, хто допомагає! Дякуємо ЗСУ! Наші військові захищають зараз нас та нашу країну, а ми можемо та повинні підставляти їм своє плече. Адже розуміємо, що лише завдяки ним ми можемо працювати та жити звичайним життям у незалежній країні”, – зазначають у адміністрації Тарутинської громади.

Медичні рюкзаки, турнікети, ноші: Тарутинська громада та "Корпорація монстрів" відправили допомогу бійцям на фронт

Медичні рюкзаки, турнікети, ноші: Тарутинська громада та "Корпорація монстрів" відправили допомогу бійцям на фронт

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x