Кілійська громада: на могилах полеглих воїнів встановлюють Державні Прапори

0 коментарів 18414 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілійській громаді задля вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час військової агресії росії проти України, встановлюють флагштоки з Державним Прапором в місцях поховання військовослужбовців. Відповідне розпорядження видав голова громади В’ячеслав Чернявський, передає “Бессарабія INFORM”.


Останніми були проведені роботи зі встановлення головного держсимволу на могилі загиблого лісківця Олександра Зелькова, який віддав своє життя за Україну в липні 2022 року. Роботи з виготовлення флагштоків та встановлення виконують працівники комунального підприємства міської ради “Добробут”.

Староста села Ліски Галина Іванова поділилася світлинами з місця поховання Героя, над яким майорить жовто-блакитний стяг.

«Тепер флаг України майоріє, на превеликий жаль, на могилі нашого Героя. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!», – прокоментувала Галина Іванова.

Зазначимо, вперше в Кілійській громаді (тоді ще Кілійський район) Прапор з’явився на могилі захисника Василя Полякова, який загинув у 2014 році в зоні АТО. На честь земляка в селі також названа одна з вулиць.

Нещодавно за вшанування таким чином загиблого сина міського голову Вячеслава Чернявського подякувала мати Героя Владислава Лященко, який у 24-річному віці загинув на Сході України 11 лютого 2021 року.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x