Ізмаїлець, який у 2014 році вдарив сусіда сокирою по голові, проведе наступні п’ять років у в’язниці

0 коментарів 16443 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Урожденець Миколаївської області, який у квітні 2014 року вдарив обухом сокири свого сусіда в Ізмаїлі, проведе найближчі п’ять років у в’язниці. Відповідне рішення минутого тижня прийняв Ізмаїльський міськрайонний суд. 


Як повідомив “БІ” керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара, громадянина В. визнали винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Інцидент стався 20 квітня 2014 року близько 22:30 години. Версії події, які розповіли у суді потерпілий та обвинувачений, суттєво відрізнялися. За словами підсудного, він не бив свого сусіда сокирою по голові, а рану потерпілий дістав, вдарившись об землю.

В свою чергу, потерпілий під час судового розгляду пояснив, що 20.04.2014, коли він повернувся з дружиною та двома дітьми додому, напроти їх гаражу стояла машина іншого сусіда. подружня пара підійшла до нього та попросила відігнати машину, на що сусід повідомив, що начебто вона поламана, у зв`язку з чим він не може її відігнати. Чоловіки поговорили і на тому все закінчилося. Однак обвинувачений вліз у розмову – ймовірно, він міг зреагувати на якісь слова потерпілого, адже після того, як всі розійшлися, оппоненти знову зустрілися на вулиці, де, підсудний вдарив чоловіка обухом сокири по голові. Більш того, за словами потерпілого, зловмисник намагався вдруге нанести йому удар вже лежачому на землі, але чоловіку вдалося увернутися.

В результаті удару, потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму та був госпіталізований до міської лікарні.

Варто зазначити, що в ході судового розслідування версію обвинуваченого спростували.

Підкреслимо, до обвинуваченого застосовали запобіжний захід у виді тримання під вартою до набрання вироком законної сили та взяли під варту в залі суду.

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x