Дунайську обласну лікарню в Ізмаїлі забезпечать альтернативним питним водопостачанням

0 коментарів 19008 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеською обласною військовою адміністрацією, за підтримки International Medical Corps, розпочато проект з будівництва артезіанських свердловин, зі встановленням систем доочищення води у лікарнях. Мета – забезпечення альтернативним питним водопостачання закладів охорони здоров’я. Один з об’єктів, які входять до проекту – Дунайська обласна лікарня в Ізмаїлі.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеську ОВА.

Згідно інформації облдержадміністрації, сьогодні розпочато роботи з буріння артезіанської свердловини на території Одеського обласного центру психічного здоров’я.

«Враховуючи постійну загрозу ракетних ударів ворога, в результаті яких пошкоджуються, руйнуються та знеструмлюються об’єкти критичної інфраструктури, перед нами стоїть одне з найважливіших питань – забезпечення безперебійного і якісного водопостачання в медичних закладах. То ж в рамках цього проекту нами заплановано буріння артезіанських свердловин та встановлення систем доочищення води, на території Одеського обласного онкологічного диспансеру, Одеської обласної клінічної лікарні, Одеської обласної дитячої лікарні, Одеського обласного центру психічного здоров’я та Дунайської обласної лікарні в Ізмаїлі», – прокоментував начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Роботи планується завершити впродовж декількох місяців.

Дунайську обласну лікарню в Ізмаїлі забезпечать альтернативним питним водопостачанням

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x