В Ізмаїлі судили чергового колаборанта, який виправдовував російську аргесію проти України

0 коментарів 34182 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі судили жителя Рені, який виправдовував та заперечував збройну агресію російської федерації проти України. Як повідомив Бессарабії INFORM керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара, прокурори підтримували обвинувачення у суді за ч. 1 ст. 111-1 КК України.


Прихильником воєнної агресії рф виявився мешканець міста Рені, пенсіонер, який з початку повномасштабного вторгнення ворога в Україну, незважаючи на систематичні обстріли Одещини окупантами, поширював матеріали у забороненій на території України російській соціальній мережі «Однокласники», які також виправдовували дії агресора, принижували національну честь і гідність українського народу та вихваляли і звеличували російських загарбників.

За результатами судового розгляду зловмисника, за скоєння кримінального правопорушення, пов’язаного з виправдовуванням та визнанням правомірною збройної агресії Російської Федерації проти України, а також глорифікацією представників збройних формувань російської федерації, засуджено до 10 років позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x