В Іспанії невідомі розсилають листи з вибухівкою до органів влади. Одне з них було надіслано до посольства України

0 коментарів 26379 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Іспанії невідомі розсилають листи з вибухівкою у різні державні установи. Одне з них було надіслано до посольства України. Всього вже зафіксовано п’ять подібних випадків.


Напередодні у Мадриді пролунав вибух у посольстві України в Іспанії. Посол Сергій Погорельцев повідомив, що вибухнула посилка, яка була адресована на його ім’я. Вона викликала підозру у секретарки, оскільки не здавалася схожою на звичайну дипломатичну пошту. За даними іспанської поліції, поранений один працівник посольства. Вибух стався, коли він відкривав пакунок, що надійшов до амбасади. Поранення легкі.

Окрім посольства України, в Іспанії конверт із вибухівкою також вчора отримала компанія, що виготовляє зброю, яка постачається зокрема в Україну.

Вже сьогодні вранці Служба безпеки Іспанії виявила посилку з вибухівкою на авіабазі в Торрехон-де-Ардосі. Як повідомляє El Mundo, системи безпеки авіабази зафіксували підозрілий конверт. Після рентгенівського аналізу було встановлено, що він може містити якийсь механізм всередині. У Міноборони підтвердили інформацію про вибухівку, зазначивши, що постраждалих і збитків внаслідок інциденту не було.

Також сьогодні бомбу виявили у листі, який був адресований прем’єр-міністру Іспанії Педро Санчесу. Перехоплення листа для Санчеса відбулося в четвер, 24 листопада, після того, як служби безпеки під час виконання завдань перевірки та фільтрації кореспонденції виявили підозріле поштове відправлення.

To один вибуховий пристрій сьогодні було надіслано у Міністерство оборони Іспанії.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x