Житель Болградської громади заплатить чималий штраф за “звичку” сідати п’яним за кермо мопеда

0 коментарів 17415 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель села Кубей, який у серпні цього року сів за кермо мопеда нетверезим, заплатить за скоєне правопорушення майже 35 тисяч гривень штрафу. Крім того, згідно рішення суду чоловіку заборонено протягом трьох років водити транспортні засоби.


Як розповіли у територіальному відділенні поліції, 39-річного правопорушника зупинили у серпні цього року під час комендантської години.

При перевірці документів поліцейські встановили, що двоколісник не зареєстрований у встановленому законом порядку, а водій нетверезий. До того ж він раніше вже притягувався до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Водія перевірили на вміст алкоголю в організмі, перевірка показала 1,48 % проміле, що в рази перевішує допустиму норму.

Відносно правопорушника поліцейські склали два протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 6 ст. 121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом, що не зареєстрований в Україні в установленому законом порядку) та ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне протягом року керування транспортним засобом особою в стані алкогольного сп’яніння).

Адміністративні матеріали поліцейські скерували до суду, який визначив правопорушнику покарання у вигляді штрафу в розмірі 34 850 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x