В Аккермані зграя безпритульних тварин напала на 4-річного хлопчика та його сестру

0 коментарів 23193 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До редакції Бессарабії ІNFORM звернувся мешканець Білгорода-Дністровського, який розповів, що минулого тижня на його маленьких дітей у людному місці напали безпритульні  собаки. Після укусів, чотирирічному сину Олександра довелося ставити вакцину, яка обійшлася родині у кругленьку суму. Чоловік стурбований проблемою росту популяції псів у місті, у той час коли міська влада звітує про регулярне проведення стерилізації тварин.


Олександр разом з дружиною виховує трьох дітей. Того злощасного дня чоловік гуляв на березі Дністровського лиману, у районі який городяни знають, як «міський пляж», разом з 5-річною донькою та 4-річним сином. Діти гралися недалеко від батька, коли той почув крики малечі: зграя псів накинулася на хлопчика та почала шматувати його одяг. Сестричка щодуху тікала від оскаженілих собак. Олександр підбіг до дітей та розігнав собак, але ті встигли покусати хлопчика. Не варто казати, як злякалися діти.

«Собак було десь 10-15 особин с маленькими цуценятами. У великих тварин були кліпси на вухах. Мені ледве вдалося розігнати їх. Добре, що на дитині була тепла куртка та штани, які врятували сина від більш глибоких укусів», – розказав Олександр.

Приїхавши додому батьки одразу обробили рани від укусів антисептичними препаратами, а наступного дня пішли до сімейного педіатра. Лікар оглянув хлопчика та пояснив, що дитині треба робити щеплення від правця. Звичайно ж, батьки погодилися і Олександр придбав у аптеці вакцину, яка коштує майже 1 тисячу 700 гривень.

«Собак було багато і зрозуміти, які саме кусали мого сина – неможливо. Отож ми без вагань вирішили поставити дитині щеплення»,- поділився з БІ стурбований батько.

Аккерманець вважає, що проблема чисельності безпритульних собак у місті є дуже актуальною. Чоловіка дивує, що поряд з нібито стерилізованими тваринами з’являються маленькі цуценята.

Ми регулярно бачимо звіти міської влади про проведення стерилізації та вакцинації безпритульних тварин, але реальний стан справ виглядає інакше. Хотілося б, щоб влада звернула увагу на цю проблему, аби наші діти змогли спокійно гуляти вулицями та скверами міста, без страху стати жертвою агресивних собак”, – резюмував Олександр.

В Аккермані зграя безпритульних тварин напала на 4-річного хлопчика та його сестру

В Аккермані зграя безпритульних тварин напала на 4-річного хлопчика та його сестру

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x