В Адміністрації судноплавства – новий очільник

0 коментарів 19656 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кабінет міністрів на засіданні у п’ятницю, 23 грудня, призначив Євгенія Ігнатенка головою Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства (Адміністрації судноплавства).


Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, пишуть “Порти України”.

Одночасно Кабмін звільнив Віталія Кіндратіва, який очолював Адміністрацію судноплавства з серпня 2021 року.

Євгеній Ігнатенко обіймав посаду комерційного директора ТОВ «Грейн-Трансшипмент», до цього — директора судноплавної компанії «Нібулон». З 2020 року є депутатом Миколаївської облради VIII скликання від партії «Слуга народу». Після початку російського військового вторгнення до України мобілізувався до лав ЗСУ.

У квітні 2022 року колишня Державна служба морського та річкового транспорту (Морська адміністрація) після проведеної урядом оптимізації отримала нову назву — Державна служба морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства (Адміністрація судноплавства). Відомство реалізує державну політику у сфері морського та річкового транспорту, торговельного мореплавства, судноплавства на внутрішніх водних шляхах, навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавства, а також у сфері безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної галузі).

У серпні 2021 року Адміністрацію за підсумками проведеного кадрового конкурсу очолив Віталій Кіндратів. У жовтні 2021 року на посаду заступника голови Морської адміністрації було призначено Анатолія Іванкевича, заступника голови Морської адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації — Віктора Вишньова. У серпні 2022 року першою заступницею голови Адміністрації судноплавства призначено Юлію Ворону.

Адміністрація судноплавства створена рішенням Кабміну 6 вересня 2017 року як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується урядом через міністра інфраструктури. Відомство реалізує державну політику у сфері морського та річкового транспорту, торговельного мореплавства, судноплавства на внутрішніх водних шляхах, навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавства, а також у сфері безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної галузі).

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x